TEO 2014

W dniach 9-11 maja 2014 roku odbędzie się V jubileuszowa edycja Międzynarodowych Targów Energii Odnawialnej TEO 2014. Jest to impreza targowa poświęcona wyłącznie ekologicznym źródłom energii. Wydarzenie w założeniu ma się stać impulsem do rozwoju rynku eko-energii w Polsce i Środkowej Europie.

Tematyka targów dotyczy przede wszystkim odnawialnych źródeł energii. Przedstawione zostaną systemy grzewcze wykorzystujące OZE, w tym: kotły, piece, kominki, kolektory słoneczne, klimatyzatory, pompy cieplne, biopaliwa stałe, pelety, biopaliwa płynne, biogaz.

Międzynarodowe Targi Energii Odnawialnej odbywać się będą równolegle z XXXII edycją Międzynarodowych Targów Budownictwa i Instalacji GRYF-BUD. Odwiedzającymi Targi będą przedstawiciele samorządów lokalnych, inwestorzy, projektanci, architekci, spółdzielnie i wspólnoty mieszkaniowe, właściciele domów

Zintegrowany System Opomiarowania i Rozliczeń Mediów

Zintegrowany system firmy BMETERS to rozbudowany i elastyczny zbiór urządzeń uzupełniony o intuicyjne oprogramowanie komputerowe, służące do odczytu i archiwizacji danych z wodomierzy, ciepłomierzy oraz podzielników kosztów ogrzewania.

Rapid SL 3w1 - kompletny zestaw w atrakcyjnej cenie

Zestaw Rapid SL 3w1 teraz dostępny jest w bardzo atrakcyjnej cenie katalogowej - zaledwie 850 PLN netto (standardowa cena katalogowa - 1222 PLN netto). Pakiet w tej cenie dostępny jest wyłącznie w sieci dystrybucji Instal-Konsorcjum.

Pliki te wykorzystywane są u nas w celu tworzenia anonimowych, skumulowanych statystyk, które pomagają zrozumieć sposób w jaki użytkownicy korzystają z poszczególnych działów i funkcjonalności serwisu.

Baterie Aventura

Z przyjemnością prezentujemy wyjątkową serię baterii Aventura, produkowaną przez lidera wśród polskich producentów baterii, firmę Armatura Kraków SA. Charakteryzująca się znakomitym stosunkiem jakość/cena seria armatura dostępna jest tylko w sieci hurtowni polecanych przez HurtownieInstalacyjne.pl.